Tuesday, 3 May 2011

Khas Untuk Orang Yang Tidak Tahu !

Entri ini khas untuk orang yang tak tahu tapi buat-buat tahu.

Kenapalah kita perlu memandang hina kepada BLACK METAL?
Salah ke kita mendengar?
Salah ke?
Tak salah kan?
Kita sekadar mendengar lah kawan.
Itu cuma musik okay?
Kaji lah.
Yang kami dengar hanyalah BLACK METAL EASTERN.
Kenapa bila cakap BLACK METAL je orang cakap kami sesat? Kami tak betul? Kami freemason?
Habis lagu yang korang dengar elok lah? 
Kalau nak cakap pasal agama, aku tak pandai tapi setahu aku lah kan orang ****** hantar hiburan kepada orang ISLAM adalah salah satu cara nak menyesatkan. 
Itu setahu aku lah. 
So, kalau betul lah benda itu kita ini sama-sama sesat lah.
Jangan lah macam itu kawan, kalau nak JUGDE orang sekali pon tengok lah diri sendiri dulu, belajar dulu, baru kau boleh JUGDE atau nak hina.
BLACK METAL ini hanyalah salah satu cabang musik lah kawan.
Kalau nak sebut pasal HAK. "HAK AKU LAH NAK DENGAR BLACK METAL KE APA"
So? Tak puas hati dengan entri aku ini?
Aku cuma nak betul kan pemikiran korang yang pikir korang saja yang betul.
Dan aku cumalah peminat musik sahaja.
Maafkan aku kalau aku terkasar bahasa.

P/s : Janganlah nak judge orang kalau anda tidak tahu apa-apa pasal BLACKMETAL okay.

No comments:

Post a Comment